Wij zijn Fiona en Jane en hebben op 1 januari 2012 onze winkel Sisters stoffen & fournituren in Schaijk geopend. Waarom? Omdat destijds de huidige stoffenwinkel zijn deuren wilde gaan sluiten, hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en het bedrijf overgenomen. Vanaf die tijd zijn de zusjes in een sneltrein terecht gekomen.

 

Onze interesse in de zelfmaakmode en het ondernemen is ons met de paplepel ingegeven. Onze ouders hadden een woninginrichtingswinkel en verkochten gordijnen en tapijten. Er werden destijds bedgordijnen genaaid waardoor wij als kind al konden helpen in het artelier. Wij sneden de stof en maakten er knoopsgaten in. Nadat wij beide onze diploma’s op de detailhandelsschool hebben gehaald zijn wij ieder een eigen weg op gegaan.

 

In oktober 2011 hebben we onze krachten gebundeld en zijn we van start gegaan met het inkopen van nieuwe stoffen en fournituren om in januari 2012 van start te gaan met onze winkel. Met onze kennis van stoffen, kleding en gordijnen maken en administratie zijn wij een gouden team. In onze winkel verkopen wij modestoffen, gordijnstoffen, raamdecoratie, fournituren zoals naaigaren, ritsen, knopen etc., brei- en haakgaren, boeken en magazines en naaimachines. Op alle gebieden kunnen wij jullie deskundig adviseren en goed met jullie meedenken. Niets in ons te gek.

 

In deze huidige tijd gaat internet een steeds belangrijkere rol spelen waardoor jullie nu ook via onze webshop kunnen gaan bestellen. Wij denken hiermee een mooie aanvulling te hebben op onze winkel.