Bestelling & levering
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Je bestelling wordt vervolgens binnen 1-2 werkdagen bij je geleverd.

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland rekenen wij € 5,75 voor pakketpost. Vanaf een bestelling van € 50,00 is verzending gratis.
Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij € 9,00 voor pakketpost. .

Betalen
Betaling geschiedt via I-deal, Bankcontact, bankoverschrijving, creditcard of contant bij afhalen in Schaijk.

Reservering
Bestelde artikelen worden 7 dagen voor je gereserveerd. Als er na 7 dagen geen betaling bij ons binnen is annuleren wij je bestelling.

Kleuren
Houd er rekening mee dat kleuren op het beeldscherm altijd wat afwijken van de werkelijkheid.

Ruilen en retourneren
Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen de bedenktijd van 14 dagen ontbinden.
De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van de artikelen, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Op maat geknipte stoffen en/of fournituren en boeken/tijdschriften kunnen niet geretourneerd of geruild worden!

Wil je jouw aankoop retourneren?
Indien je jouw aankoop wil retourneren neem dan contact met ons op via de mail: info@sistersstoffen.nl of bel +31 (0) 486-461918 en geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Stuur het product terug, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.

Kosten retourzending
Na retour ontvangst van de producten maken wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag incl. verzendkosten over op jouw bank- of girorekening. Enkel de kosten en het risico van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Ruilen
Mocht je het verkeerde geleverd hebben gekregen of iets willen ruilen neem dan contact op via info@sistersstoffen.nl of bel 0486-461918.  Dan zullen wij zo spoedig mogelijk zorg dragen voor vervanging.